Sportnici de succes

Sanda

Before
Testimonial Picture of Sanda (1)
After
Testimonial Picture of Sanda (2)
“ Nu este doar un cumul de exercitii oarecare ci sunt gandite pt particularitatile fiecarui elev cu mare daruire.”
Intotdeauna mi-a placut sa fac miscare, sa merg pe jos, cu bicicleta, sa schiez ,sa fac gimnastica acasa dar niciodata nu am avut un program riguros, iar instinctul de consevare isi spunea cuvantul de fiecare data. Ca sa nu mai spun ca faceam miscarile “dupa ureche” sau dupa filmulete de pe youtube, drept urmare m-am ales cu dureri de genunchi. Am incercat mai multe sali de gym unde miscarile le-am facut tot dupa ureche deoarece antrenorii nu mi-au inspirat incredere. La recomandarile unei prietene care se antrena deja de ceva vreme cu Bogdan, m-am hotarat sa-l caut fiind totusi reticenta. Surpriza a fost mai mult decat placuta, fiind incantata inca de la prima sedinta. Atentia pe care o acorda la fiecare miscare, exercitiile pe care le gandeste pt fiecare in parte, increderea pe care o insufla atunci cand ni se pare ca nu vom putea executa miscarea propusa, incurajarea la fiecare reusita, toate astea fac sedinta foarte placuta iar oboseala de dupa e de fapt stimulul pentru urmatoarea sedinta. Nu este doar un cumul de exercitii oarecare ci sunt gandite pt particularitatile fiecarui elev cu mare daruire. E dedicat, e vesel, e prietenos, are cred din cate am vazut cei mai multi elevi. Mi-e drag Bogdan!
Sanda
La recomandarile unei prietene care se antrena deja de ceva vreme cu Bogdan, m-am hotarat sa-l caut fiind totusi reticenta. Surpriza a fost mai mult decat placuta, fiind incantata inca de la prima sedinta.

Daniela

Before
Testimonial Picture of Daniela (1)
After
Testimonial Picture of Daniela (2)
“ Am slăbit 8 kg, am pierdut 11 cm in talie și 10 cm in solduri…și nu ne oprim aici! ”

Cum ai descrie experienta traita cu Sportnici?

M-am înrolat in echipa SporTnica in urma cu 4 luni. Dorința mea atunci era sa slăbesc câteva kilograme. Convingerile mele de atunci erau ca nu voi tine niciodată un regim și ca aparatele din sala de  sport și ganterele sunt pentru băieți! Între timp m-am “convertit” și singurul vinovat pentru acest lucru este antrenorul meu, Bogdan! Timp de 3 luni el m-a învățat sa mananc corect, sănătos și echilibrat astfel încât sa nu imi mai fie niciodată foame și totuși sa ajung sa am kilogramele dorite.  Acum cuvântul dieta, regim, aliment interzis nu exista in viața mea. Am tot timpul o gustare sănătoasă in geanta și stiu exact când și ce trebuie sa mănânc!  Tot de la Bogdan am învățat ca exercițiile “de băieți” sunt foarte bune și pentru fete! Am slăbit 8 kg, am pierdut 11 cm in talie și 10 cm in solduri…și nu ne oprim aici!  Ce contează cel mai mult pentru mine acum este ca sunt foarte mulțumită de ce am realizat pana acum și ca obiectivele mele, împreuna cu Bogdan, s-au schimbat de la luna la luna, devenind tot mai ambițioase. Nu as fi reușit fără el și echipa Sportnica; ne ajutam unul pe altul, ne sfătuim, ne susținem…și nu ma refer doar la sport 🙂 suntem un Grup!! Go team! 20%sport#80%bucatarie#healthylife#bogdantrainer!

Daniela
Ce contează cel mai mult pentru mine acum este ca sunt foarte mulțumită de ce am realizat pana acum și ca obiectivele mele, împreuna cu Bogdan, s-au schimbat de la luna la luna, devenind tot mai ambițioase.